Themanummer Het Ondernemersbelang Utrecht & Food Valley

Digitaal leven en werken: Over digitalisering en automatiseringlaptop

Hét Ondernemersbelang Utrecht & Foodvalley staat eind september volledig in het teken van digitalisering en automatisering. Van software, apps, hardware, ontwikkelingen in de regio, en alles wat deze branche verder nog te bieden heeft. In het kader van deze special organiseert Hét Ondernemersbelang Utrecht & Foodvalley een rondetafelgesprek met specialisten en deskundigen uit deze branche. Van dit rondetafelgesprek wordt uitgebreid verslag gedaan in het themanummer van Hét Ondernemersbelang Utrecht & Foodvalley.

Het themanummer komt tot stand in nauwe samenwerking met ICT Valley. Stichting ICT Valley is het toonaangevende samenwerkingsverband van ICT bedrijven in Veenendaal en de FoodValley. 

Hét Ondernemersbelang is hét platform dat regionale ondernemers met elkaar verbindt. Dit doen wij online, bij events en via het magazine. Het platform is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Hét Ondernemersbelang gelooft in de kracht van verbinden. Door te verbinden versterken wij de regionale economie, elke dag opnieuw! Om dit credo te ondersteunen organiseert Hét Ondernemersbelang masterclasses, rondetafelgesprekken en speeddates voor regionale ondernemers. Via het magazine presenteren we bedrijven bij andere ondernemers.

Meer informatie? Neem  contact op met Jasper van der Sluis van Hét Ondernemersbelang en bel 06-46295009 of mail naar j.vandersluis@ondernemersbelang.nl.

Share this post: