Internationaal IT of marketingtalent binnen uw bedrijf?

Nieuwe inzichten, flexibel en toegang tot een nieuw netwerk: een internationale student kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw bedrijf. Elk jaar voorziet AIESEC duizenden bedrijven met de mogelijkheid om internationaal talent in dienst te nemen.

Wat maakt AIESEC bijzonder

AIESEC is opgericht in 1948, na de Tweede Wereldoorlog, gekoppeld aan universiteiten in
 zeven landen. In de 66 jaar dat AIESEC bestaat is het inmiddels uitgegroeid tot een netwerk aanwezig in 128 landen. Onze visie: ‘peace and fulfilment of humankinds’ potential’. Dit bereiken wij door het voorzien van leiderschapservaringen aan jaarlijks meer dan 300 000 studenten. Een leiderschapservaring betekent voor ons een ervaring waar je wordt uitgedaagd jezelf te leren kennen, iets voor anderen te betekenen en het ontwikkelen van het oplossingsgericht denken. AIESEC levert deze ervaringen door studenten naar een vrijwilligersproject of een internationale stage te zenden.

Wat kunnen wij voor uw IT-bedrijf betekenen?

Wij willen deze ervaringen aan zoveel mogelijk studenten geven en zijn hierdoor altijd op zoek naar het vinden van nieuwe, geschikte bedrijven die op zoek zijn naar iets extra’s. Onze internationale studenten zijn vaak in het eind van hun universitaire opleiding of zelfs al afgestudeerd en willen professionele werkervaring opdoen in het buitenland. Dit maakt hen zeer zelfstandig, flexibel en gemotiveerd. Met hun internationale achtergrond kunnen ze u verbazen met een nieuw perspectief op zaken waar u anders nooit over nadacht en met hun internationale netwerk kunnen ze u toegang geven tot nieuwe markten.

AIESEC heeft een netwerk van 2.400 universiteiten met een divers aanbod van studenten, en zijn gespecialiseerd in IT en Marketing. Wij zullen uit ons netwerk de studenten die het best bij úw bedrijf passen selecteren. Wanneer u de student heeft uitgekozen zorgen wij voor de formaliteiten en het regelen van huisvesting. Daarnaast zorgt het lokale AIESEC-team ook voor sociale opvang en activiteiten, opdat de student zich thuis voelt en het best presteert.

Elk jaar voorziet AIESEC duizenden bedrijven met de mogelijkheid om internationaal talent in dienst te nemen voor verschillende functies en periodes. Bent u op zoek naar een slimme en talentvolle stagiair voor uw bedrijf? Wilt u geheel vrijblijvend een afspraak maken? Of meer informatie via de mail ontvangen? Dan kunt u mailen naar AIESEC@wur.nl.

Share this post: