TCC-edge. Een Tuxis Corporate Cloud, op uw locatie

Al sinds 2015 leveren we ons TCC aan automatiseerders en andere organisaties met een behoefte aan ultieme beschikbaarheid van hun ICT omgeving. Een goed idee, want met TCC krijgt u de beschikking over een omgeving waarin u vrij applicaties, containers, VPS-en, diensten, netwerken en snelle storage kunt realiseren.

Vaker dan eens kregen we ook de vraag of we ons TCC ook op locatie van de klant konden leveren, zodat ze hun data en applicaties in-house hebben staan. Uit privacy- of performance-oogpunt vaak een goed argument. Steevast was ons antwoord 'Nee', ook met goede reden. We vinden het belangrijk om op alle facetten van het TCC volledige invloed en controle te hebben, om ervoor te zorgen dat de omgeving een zo hoog mogelijke beschikbaarheid haalt. In onze eigen datacenters hebben we die invloed.

Maar toch wilden we aan de gang met de vraag. Hoe kunnen we het TCC, een fully managed 24x7 beschikbaar virtueel datacenter, zo aankleden dat we het wel op locatie kunnen leveren. Dat we wel de beschikbaarheid kunnen benaderen die we in het datacenter nastreven (en in de praktijk ook halen)? Het antwoord laat zich raden, door middel van partners en slimme techniek.

Het product hebben we TCC-edge genoemt. Want -aldus Wikipedia- Edge Computing is "a distributed computing paradigm which brings computation and data storage closer to the location where it is needed, to improve response times and save bandwidth." En dat is precies wat we doen. Het TCC-edge is er een hardware onafhankelijke redundante omgeving die met u meegroeit waar u geen omkijken naar hebt. Het TCC-edge is software defined. Hierdoor wordt data realtime 3x weggeschreven en uitval van apparatuur automatisch afgevangen. Het geheel wordt 24×7 bewaakt en er wordt ingegrepen bij verstoringen. En dat op uw eigen gewenste locatie.

We hebben het TCC uitgebreid met een monitoring-node en gecertificeerde partners. De partners (automatiseerders) worden door Tuxis getrained zodat we zeker weten dat de handen die aan de apparatuur zitten weten wat er moet gebeuren. En door middel van de slimme monitoring kunnen we er altijd zeker van zijn dat we kunnen vaststellen waar een eventueel probleem zich bevindt.

Voor het leveren van een TCC-edge levert u aan ons of een TCC specialist aan hoeveel rekenkracht, werkgeheugen en opslag u nodig hebt. Dezelfde werkdag krijgt u een offerte en in samenwerking met gespecialiseerde partners kan uw omgeving binnen 3 weken op de gewenste locatie staan.

Share this post: