Van Kansarm naar Kansrijk; goed opgeleide en gemotiveerde IT’ers BESCHIKBAAR!

Zit u als werkgever ook te springen om IT’ers met hedendaagse kennis en vaardigheden? Meld u aan als referent om mensen met een arbeidsvraagstuk aan een baan te helpen!

Als eerste neem ik u graag even mee in ons verhaal:
Al jaren hebben wij een fijne samenwerking met een groot aantal WSP’s(Werkgevers Servicepunten UWV) in de regio. Samen met de WSP’s selecteren wij (langdurige) werkeloze IT’ers. Dacht u ook aan kansarme IT’ers? Ik dacht het namelijk wel. Dus namen wij het initiatief voor een kansrijk plan!

Ons Doel: het opleiden van werkeloze IT’ers tot algemeen Cloud Certified Technical Professional. Tevens deze gemotiveerde IT’ers praktisch trainen in Microsoft AZURE en/of OFFICE 365. En de mogelijkheid bieden zich hierin te certificeren. Daarnaast uitgebreid laten oefen in moderne softskills. Dit is de basis van de 21e eeuwse vaardigheden.
Ons resultaat: modern, praktisch opgeleide IT’ers met hedendaagse kennis en vaardigheden. Maar vooral weer krachtige en gemotiveerde mensen.

Inmiddels hebben wij 7 groepen mogen opleiden, waarvan er meer dan 80% moeiteloos is ingestroomd in het arbeidsproces. Ook nog eens in hele mooie functies en bij toonaangevende werkgevers. Is dat niet fantastisch!

Waarom nu deze blog; ik vraag u als werkgever mee te doen.

Om dit geheel mogelijk te maken, doen wij een beroep op de subsidie verstrekking van het Sectorplan ICT (https://www.caict.nl/sectorplan-ict/). Dit kan echter niet zonder participatie van werkgevers. U kunt deelnemen als REFERENT.
Als referent neemt u deel in de subsidie aanvraag; u kan/mag bedrijfspresentaties verzorgen op bijeenkomsten van werkeloze IT’ers; praktijkopdrachten verzorgen en/of proef-plaatsingen aanbieden.

  • U staat vooraan als een kandidaat zijn opleidingstraject afrond, om uw vacature in te vullen;
  • U hoeft niet te investeren in een kostbaar en tijdrovend scholingstraject;
  • Ook werving, selectie en sollicitatie kosten; niet nodig.

Voor meer informatie over de training Cloud Certified Technical Professional verwijs ik u graag naar onze website
Op verzoek kan ik u uitgebreid informeren over het volledige traject van trainen.

Samenvattend: een fantastisch gezamenlijk initiatief in sociaal ondernemerschap. Waarbij de verbinding tussen een kwetsbare groep gemotiveerde IT’ers en ambitieuze werkgevers die hun vacatures niet ingevuld krijgen centraal staat; is dat niet mooi!

Zoekt u Cloud specialisten, Microsoft AZURE/OFFICE 365 specialist of.. Nieuwsgierig, enthousiast en/of al direct instappen als REFERENT. Meld u aan!

Arie de Bruin, www.cloudopleider.it
0318-760097 of 06-5169051
info@cloudopleider.it

Share this post: