AIESEC: Bestuur 2019 - 2020

Bestuur 2019-2020

Boven van links naar rechts: Nina Zwart, Local Committee President; Giulia Baltussen, Vice President Outgoing Volunteer; Malou de Jonge, Vice President Marketing. Beneden: Anna Rosa Juurlink, Vice President Incoming Talent en Lizzy van der Vliet, Finance and External Relations 

Bij deze willen wij ons graag voorstellen als het nieuwe bestuur van AIESEC Wageningen. Sinds 1 juli hebben wij het stokje overgenomen van het oude bestuur en we hebben super veel zin in deze uitdaging.

Samen gaan wij ons een jaar lang inzetten om zo veel mogelijk interculturele uitwisselingen voor studenten te faciliteren. Dit doen we door zowel studenten van Wageningen University de mogelijkheid te geven om op een vrijwilligersproject te gaan van 6 tot 8 weken in een van de meer dan 120 aangesloten landen.

Daarnaast werken wij ook samen met bedrijven in de omgeving Wageningen, die werkplekken van meestal een jaar aanbieden aan buitenlandse talent. Wij zetten ons hiervoor in, omdat we geloven dat deze ervaring zorgt voor een grote ontwikkeling van studenten, wat van grote waarde is in hun verdere toekomst. Verder is de toevoeging van internationale studenten in het bedrijfsleven van omgeving Wageningen van onschatbare waarde. 

Mocht u contact met ons willen opnemen, kan dat via: 0317 483 139 of mail naar nina.zwart@aiesec.netof annarosa.juurlink@aiesec.net 

Share this post: