Andre Kuipers als gastspreker op event van Info Support voor IT-professionals

De wereld van IT ligt aan je voeten

De wereld van IT gaat hard. Heel hard. Wat vorig jaar cutting edge was, is volgend jaar achterhaald. Stilstand is achteruitgang. Alleen door continu te vernieuwen kun je in deze wereld overleven. De echte Software Professional weet dat. Die blijft leren, kennis delen, en kansen zien. Dat is wat de engineers van de Veenendaalse IT-dienstverlener Info Support dagelijks nastreven en wat zij ook graag willen laten ervaren aan onder meer de IT’ers in de regio.

Daarom organiseert het bedrijf op donderdag 5 april a.s. op haar hoofdkantoor in Veenendaal een inspirerende Inhousedag met André Kuipers als gastspreker. Een mooi moment voor iedere IT-student of Professional om zich te laten inspireren en zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt te verkennen.

Andre Kuipers2-1.jpg

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via carriere.infosupport.com/inhousedag.

De Wereld ligt van IT ligt aan je voeten – het programma

Het event wordt om 17.00 uur geopend met een lezing van André Kuipers over innovatie en techniek in de ruimtevaart. Daarna maken de gasten op interactieve wijze kennis met Info Support. Er wordt verteld over de projecten, waarmee Info Support hun klanten dagelijks vooruit helpt.  Ook maakt men kennis met relevante thema’s die op dit moment onze aandacht hebben: Webscale-IT, Artificial Intelligence, Blockchain, Internet of Things en Cyber Security.

Kijk op carriere.infosupport.com/inhousedag voor meer informatie over het event of om aan te melden. Het programma eindigt rond 20.15 uur en eten is inbegrepen.

Andre Kuipers

André Kuipers is na Wubbo Ockels de tweede Nederlandse ruimtevaarder die de ruimte in ging. Kuipers vloog met het ruimtestation ISS 193 dagen lang, 16 keer per dag, een rondje om de aarde. Kuipers neemt de gasten mee op reis door de ruimte en geeft zijn visie op innovatie en techniek. Zijn dagen in de ruimte vlogen letterlijk voorbij en leverde geweldige verhalen op. Aan de hand van vele video's en foto's neemt André kuipers de aanwezigen mee op een magische reis. Een verhaal vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten.

Vooruit met Info Support

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen de docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Met ruim 400 medewerkers laat Info Support hun opdrachtgevers in branches als food & agriculture, overheid, zorg, financiële dienstverlening en verschillende industriële sectoren voorop lopen in hun markt. Ga jij hier vanuit je passie voor IT een bijdrage aan leveren? En in mixed teams echt impact maken met je werk? Dan is Info Support jouw plek.

Gastspreker André Kuipers

 Andre Kuipers.jpg

 

 

 

 

 

Share this post: