Bemet betrekt de jeugd bij de techniek van morgen tijdens de Demoweek 2013

PersberichtBEMET international

Veenendaal, 11 februari 2013  

Bemet betrekt de jeugd bij de techniek van morgen tijdens de Demoweek 2013  

Hoe ziet de toekomst eruit volgens kinderen? Wat is er in de toekomst allemaal mogelijk met computers? Deze vragen werden gesteld aan een aantal kinderen in verschillende leeftijdsklassen. De uitkomsten hiervan worden tijdens de Demoweek van 26 februari tot en met 1 maart bij Bemet International tentoongesteld.  

Daarnaast toont Bemet tijdens de Demoweek hoe bedrijven efficiënter kunnen produceren door gebruik te maken van haar CAD/CAM, Plan-de-CAMpagne (ERP) en APM software. Het thema van de Demoweek is dit jaar automatiseren met de “Techniek voor morgen”.  

Bekijk de toekomst door de ogen van kinderen

Bemet heeft de toekomst aan de jeugd gekoppeld, vandaar dat aan kinderen van Bemet medewerkers gevraagd werd om een leuke tekening te maken met hierin een voorstelling van de toekomst en computers. Deze ingelijste tekeningen kunnen gedurende de Demoweek in het pand van Bemet worden bekeken.  

Studenten Mechatronica

Naast deze tentoonstelling zullen eerste- en tweedejaars HBO-studenten van de Haagse Hogeschool Delft en het Saxion uit Enschede een bezoek brengen aan Bemet en vijf andere deelnemende bedrijven. Het gaat hier om studenten van de Mechatronica opleidingen. De studenten krijgen een aantal presentaties te zien en worden rondgeleid in het pand. Op deze manier krijgen zij een voorproefje van de werkvloer waar zij na hun studie eventueel terecht kunnen komen.  

Waar en wanneer?

Bezoek Bemet tijdens de Demoweek van 26 februari tot en met 1 maart aanstaande tussen 10:00 en 19:00 uur. Het adres is Fokkerstraat 31 te Veenendaal.  

Meer informatie over de Demoweek en Bemet International

Meer informatie over de Demoweek is te vinden op de Demoweek-website. Bezoek www.bemet.nl voor meer informatie over Bemet of neem telefonisch contact op via 0318-495858.

Een kleine impressie van de kunstwerken die bij Bemet te zien zijn tijdens de Demoweek:

KidsArtbijBemet

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de reactie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Bemet International B.V. | Postbus 1040 | 3900 BA Veenendaal | tel. 0318 – 495858
Ivo Menzen | marketingmedewerker | e-mail: ivo.menzen@bemet.n

Share this post: