Yillys food concepts kiest Xperis Solutions voor levering Microsoft Dynamics NAV2013.

Persbericht

Dordrecht, januari 2013. 

Yillys Food Concepts, leverancier van Yil’driz sauzen, heeft onlangs Xperit Solutions uit Barneveld gekozen voor de levering van Microsoft Dynamics NAV 2013, aangevuld met door Xperit ontwikkelde branche-specifieke X/Suite add-ons. 

Over de keuze voor Xperit Solutions en Microsoft Dynamics NAV 2013 geeft Bart-Jaap de Bakker, verantwoordelijk voor de implementatie bij Yillys, desgevraagd aan:  Door de interne kennis en goede ervaringen ten aanzien van Microsoft Dynamics  NAV, was de keuze voor deze softwareoplossing voor ons vanzelfsprekend. De aanvullende functionaliteit in o.a. de X/Trade add-on sloot exact aan bij de praktische wensen die wij hebben. Met een aanvullende, kleine maatwerkaanpassing kunnen we nu ons primaire proces met een minimum aan administratieve handelingen beheren en beheersen. Tijdens de realisatie van  de maatwerkaanpassing bleek duidelijk: Ze hebben aan een half woord genoeg.

Microsoft Dynamics NAV is een bewezen gebruiksvriendelijke oplossing die eenvoudig  kan worden geïntegreerd met andere applicaties. Al bijna 30 jaar levert Microsoft Dynamics NAV de mogelijkheden, prestaties en het gebruiksgemak waarmee meer dan 94.000 verschillende organisaties in meer dan 40 landen hun voordeel doen. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen, inclusief verkoop, marketing, financiën, supply chain management, service management en meer. Snel in gebruik te nemen in eigen beheer of in de cloud en eenvoudig in gebruik. Xperit Solutions maakt deel uit van het wereldwijde gecertificeerde partnernetwerk en levert branche specifieke add-ons voor onder meer productie- en handelsbedrijven in het Midden- en kleinbedrijf. De flexibele Microsoft Dynamics ERP software, aangevuld met de X/Suite add-ons dient de snelle groei die Yillys de laatste jaren doormaakt verder te faciliteren.

Logo's

EINDE PERSBERICHT

Noot aan de redactie:
Xperit Solutions BV – Contactpersoon: Marja van Harberden - Anthonie Fokkerstraat 14a – 3772 MR  Barneveld Tel.: 0342 – 701040 – Fax.: 0342 – 701049 – Internet: www.xperit.nl –  E-mail: mvharberden@xperit.nl

Share this post: