PERSBERICHT: Employer Branding Event op 6 Mei in Veenendaal

Veenendaal, 18 april 2013

 ICT Valley

PERSBERICHT


Employer Branding Event voor de IT-Sector op 6 Mei 2013 in Veenendaal

 

Vanwege de schaarste op de IT arbeidsmarkt is het voor bedrijven lastig om getalenteerde nieuwe medewerkers te werven. Om deze reden presenteert ICT Valley het Employer Branding Event (#EBE) dat plaatsvindt op 6 Mei in het Gemeentehuis van Veenendaal. Het EBE helpt u om een topwerkgever te zijn, medewerkers aan u te binden en uzelf als aantrekkelijk werkgever te positioneren. Het congres begint om 15:45 uur en eindigt om 18:00.

Inhoudelijk programma
Op het evenement komen diverse vraagstellingen aan de orde. Hoe positioneer ik mij als interessante werkgever? Hoe ziet de huidige IT arbeidsmarkt eruit? Hoe maak ik een vacature interessant? Hoe kan ik (nieuwe) medewerkers boeien en binden?

Jan Peter van der Wal van Kleuver Arbeidscommunicatie zal op een boeiende manier invulling geven aan deze topics.  Vervolgens zal er ruimte zijn voor vragen en interactie. Boudewijn van Achter, specialist op het gebied van Strategisch Recruitment, gaat graag met u de discussie aan! De dag zal worden afgesloten met een hapje en een drankje.

Het EBE is bedoeld voor alle HR- Managers, directeuren, eigenaren en marketingmanagers van ICT-ondernemingen die zich willen onderscheiden als werkgever. Ook werkgevers uit de techniek zijn van harte welkom op het congres. Reserveer uw plaats op de website van ICT Valley.

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.ictvalley.nl/EBE

 

Share this post: