Bemet International lanceert nieuwste ERP-software versie Plan-de-CAMpagne V5 tijdens gebruikersdag

ictvalley pbOp dinsdag 12 november jl. organiseerde Bemet International wederom de jaarlijkse Plan-de-CAMpagne gebruikersdag. Dit jaar stond de lancering van de allernieuwste versie van Plan-de-CAMpagne, versie V5, centraal. Veel bezoekers waren hier erg nieuwsgierig naar, wat resulteerde in het recordaantal aanmeldingen van maar liefst 260.

 

Lancering Plan-de-CAMpagne versie 5

Na een periode van ontwikkelen, testen en nogmaals testen, was het moment daar om de gebruikers kennis te laten maken met Plan-de-CAMpagne versie 5. Na het welkomstwoord van directeur John Hazebroek had mededirecteur Anton van Zeijst de eer om de nieuwe versie officieel te lanceren. In een spraakmakende presentatie liet hij de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de vorige versie zien. In de daarop volgende pauze werd er door de gebruikers ook veelvuldig met elkaar gesproken over Plan-de-CAMpagne versie 5.

 

Zelf aan de slag met de nieuwste versie

Naast de gebruikelijke plenaire sessies stonden er ook diverse themasessies op het programma waarvoor gebruikers zich konden aanmelden. Eén van deze sessies was de kennismakingsworkshop V5. Het animo voor deze sessie was dermate groot, dat Bemet, naast de twee geplande sessies, nog een extra sessie in heeft moeten plannen. Tijdens deze workshop werd dieper ingegaan op de veranderingen ten opzichte van de vorige versies en konden de gebruikers zelf aan de slag met Plan-de-CAMpagne versie 5.

 

Praktische themasessies

Naast de kennismakingsworkshop voor versie 5 vonden er een aantal themasessies plaats waarin gebruikers geïnformeerd werden over een aantal praktische handigheden van Plan-de-CAMpagne:

  • In de themasessie “Werkvoorbereiding”, gegeven door consultant Gerrit KleinJan, stonden de werkzaamheden van de werkvoorbereider centraal: o.a. het standaardiseren van berekeningen, inzicht krijgen in marges en het vastleggen van gegevens.
  • Consultant Frank Nienhuis legde in de sessie “Planning” uit hoe gebruikers tijd kunnen besparen door efficiënt te plannen. Hij behandelde de verschillende modules binnen Plan-de-CAMpagne, zoals de basis-, detail- en projectplanning.
  • Een sneak preview in het nieuwe voorraadsysteem van Plan-de-CAMpagne werd gegeven in de sessie “Logistiek”. Consultant Maikel Haverkamp liet zien wat de voordelen van dit systeem zijn en hoe gebruikers met allocaties en picklists kunnen werken.
  • De vierde themasessie werd gegeven door consultant Bas de Rek. In de sessie “Financieel en overzichten” vertelde hij welke ondersteuning Plan-de-CAMpagne biedt in het kader van SEPA. Daarnaast liet hij zien wat de mogelijkheden zijn van rapportages en Management Cockpit-indicatoren om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken in het bedrijfsproces.

 

Beter inzicht leidt tot tijdwinst

Het thema van de dag was: “Beter inzicht leidt tot tijdwinst”. In alle gehouden presentaties en workshops stond dit thema centraal, ook in de presentatie van accountmanager Geert Tijsseling. Hij liet diverse tips & trucks zien waarmee gebruikers nog efficiënter met Plan-de-CAMpagne kunnen werken. Voordat de dag officieel werd afgesloten door John Hazebroek, behandelde Anton van Zeijst nog een aantal nieuwe en te verwachten ontwikkelingen. De bezoekers van de gebruikersdag werden ingelicht over de mogelijkheden van de nieuwe Management Cockpit en over de webshop die standaard in Plan-de-CAMpagne zit.

Bemet International kan terugkijken op een zeer geslaagde Plan-de-CAMpagne gebruikersdag. Niet alleen vanwege het record aantal bezoekers, maar ook vanwege de enthousiaste reacties van de gebruikers op Plan-de-CAMpagne versie 5 en de dag zelf. 

Share this post: