De toekomst van ERP

bemetTotaalautomatiseerder Bemet International komt dit jaar met een zeer verrassende ERP-software-update: Plan-de-CAMpagne V5. Met deze update laat het bedrijf zien dat zij wederom in staat is om verbeteringen in het ERP-softwarepakket aan te brengen zodat het pakket nog gebruiksvriendelijker wordt. Ook toont Bemet hiermee aan dat zij marktpionier met toekomstvisie is op het gebied van ERP-systemen in de maakindustrie.

 

Vertrouwd, maar dan beter

Bemet komt elk jaar met één tot twee nieuwe updates. Hierdoor blijven gebruikers van Plan-de-CAMpagne continu verzekerd van de laatste technologie, zonder dat het zeer grote inspanning vergt om over te gaan. Ook dit jaar komt Bemet met een nieuwe versie van Plan-de-CAMpagne waarbij de nadruk ligt op nog meer gebruikersvriendelijkheid: Plan-de-CAMpagne V5. De nieuwe versie heeft door gebruik te maken van de nieuwste technieken een compleet nieuwe look gekregen die zowel bestaande als nieuwe gebruikers zal aanspreken. De basis van Plan-de-CAMpagne is hetzelfde gebleven: het via de software doorlopen van het complete productieproces.

 

Versnelde toegankelijkheid

Het is vooral de vernieuwde gebruikersinterface (uiterlijk) die aangepast is naar moderne maatstaven. In Plan-de-CAMpagne V5 is het mogelijk gemaakt om op één pagina taakgerichte informatie te zien die snel en overzichtelijk de meest relevante informatie toont en toegankelijk maakt. Hiermee toont Bemet aan dat zij met de tijd meegaat, een tijd waarin klanten vragen naar het overal snel toegang krijgen tot de voor hun relevante informatie, of het nu via de PC, tablet of smartphone is.

 

Voor de klant, door de klant

De klant staat voorop bij Plan-de-CAMpagne. Plan-de-CAMpagne V5 is tot stand gekomen door jarenlange ervaring. Het ERP-systeem is door de jaren heen steeds verder uitgebreid, mede dankzij de wensen en behoeften van klanten. Voorafgaand aan de totstandkoming van versie 5 is gekeken hoe de indeling nog logischer weergegeven kon worden, zodat klanten nog efficiënter te werk kunnen gaan.

 

Sneller navigeren

In Plan-de-CAMpagne V5 kan men nog sneller navigeren door middel van een persoonlijk in te richten zijbalk die up-to-date informatie toont, zoals het aantal openstaande orders. Met één druk op het desbetreffende icoon komt men gelijk in het scherm waar de informatie staat die men wil zien. En als elders door iemand anders informatie wordt toegevoegd, dan wordt dit automatisch geüpdatet zodat men altijd met de laatste informatie werkt.

 

Nog efficiënter een productieproces afhandelen

Met Plan-de-CAMpagne V5 wordt wederom het aantal handelingen sterk gereduceerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door kritisch naar de huidige interface te kijken en gebruik te maken van de inmiddels bekende technieken zoals we deze kennen van smartphones en tablets. Hierdoor kan men sneller door het daadwerkelijke productieproces navigeren, zodat een order snel afgehandeld kan worden. Zo kan men van bijvoorbeeld een geopende order direct naar alle gekoppelde gegevens gaan, zoals naar de inkooporders, de pakbon, de factuur of de relatiekaart. Hiermee wordt tijdwinst gecreëerd.

 

Nieuwe versies zijn updates

Het grote voordeel van Plan-de-CAMpagne is dat als er een nieuwe versie uitkomt, bestaande klanten alleen maar een update hoeven uit te voeren. Dus ook met Plan-de-CAMpagne V5 is er voor bestaande klanten geen herimplementatie nodig, het is gewoon een update van het vertrouwde pakket. Nieuwe klanten zullen geen moeite hebben met het aanleren van het pakket, omdat het pakket voldoet aan moderne maatstaven. Indien men geïnteresseerd is in hoe Plan-de-CAMpagne V5 werkt en eruitziet, dan kan men contact opnemen met Bemet.

 

Bemet International levert al bijna 25 jaar CAD/CAM, APM en ERP software aan bijna 1000 tevreden klanten in de maakindustrie. Door het leveren van gebruiksvriendelijke oplossingen en een praktijkgerichte aanpak zijn deze klanten in staat om hun concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. Meer informatie over Plan-de-CAMpagne V5 en/of een demo van deze versie of andere producten van Bemet International kan worden verkregen via 0318 – 495858 of per e-mail: info@bemet.nl

Share this post: