Stichting ICT Valley zoekt nieuw bestuurslid

Centraal bij ICT Valley staat de samenwerking in de ICT sector in de Food Valley regio. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden.  Natuurlijk willen wij  in de toekomst  de ICT professionals, die nu in de regio werkzaam zijn, bereiken en bedienen.

De laatste tijd schuift het Bestuur regelmatig aan tafel met belangrijke partijen binnen de Nederland BV. Denk aan innovatiemakelaars, afgevaardigde van VNO-NCW, Vereniging management NGI-NGN, Opleidingsinstituten enz. Wij zijn druk bezig de 3 O’s: Ondernemers, Onderwijs en Overheden middels activiteiten en projecten met elkaar te verbinden. Voor zover dat in onze rol mogelijk is!

Aangezien het belang van funding en subsidiegelden toeneemt en daarmee een goed financieel plan en tijdige rapportages toenemen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid met voetsporen in de ICT wereld en kennis van financiële planning en borging.

Mocht u geïnteresseerd zijn deze positie, op vrijwillige basis, te gaan bekleden dan kunt u een mail, met toelichting sturen naar info@ictvalley.nl. Voor vragen belt u met Gerrit Valkenburg, secretaris, tel 06-23691573.

P.S. Wij zoeken iemand die met plezier deze taak op zich wilt nemen.

Share this post: