Mprise neemt sierteeltactiviteiten van Prodware over

Op 1 juli 2014 heeft Mprise B.V. de sierteeltactiviteiten van Prodware Nederland B.V. overgenomen. Door deze overname versterkt Mprise haar positie op de markt van de sierteeltsoftware wederom door nog meer specialistische kennis en branchesoftware in huis te halen.
Het Prodware team dat de afgelopen jaren aan sierteeltactiviteiten heeft gewerkt bij zowel kwekerijen als handelsbedrijven zal grotendeels worden overgenomen en worden ingebed bij de bestaande Mprise organisatie. Mprise versterkt daarmee haar huidige positie in de tuinbouwsector. Door de jarenlange ervaring van beide organisaties te bundelen, zullen de bestaande en nieuwe klanten uit de sierteeltmarkt van Mprise nog beter dan voorheen kunnen worden bediend. Door de solide basis kan het team succesvol blijven inspelen op de ontwikkelingen in de sierteeltsector.

Arno Hogervorst, Productmanager Prodware Nederland B.V.:
“Door de overname ontstaat de mogelijkheid om resultaten voor onze klanten sneller en slagvaardiger te kunnen realiseren binnen een gerenommeerd bedrijf. Dit is een vereiste om succesvol te kunnen opereren in de snel veranderende sierteeltmarkt.”

Andre Sliedrecht, Managing Director Prodware Nederland B.V.:
“Door de verkoop van deze kleine, maar succesvolle afdeling binnen Prodware, kunnen wij verdere focus aanbrengen op onze overige proposities. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze voormalige Horti klanten adequaat en effectief door Mprise zullen worden bediend.”

Joop de Jong, Algemeen directeur Mprise B.V.:
“Deze overname bevestigt de duurzame aanwezigheid van Mprise in de markt voor sierteeltsoftware en past in de strategie van ontzorgen die Mprise voor ogen heeft. De klantgerichte aanpak van Mprise en de ervaring van de werknemers van Prodware bieden onze bestaande en nieuwe klanten een solide basis en hoge mate van professionaliteit, zoals bij onze organisatie past.”

Dit nieuws verscheen eerst op de website van Mprise.

Share this post: