Inzicht in bedrijfsprestaties met online managementtool

Het volgende persbericht ontvingen wij van Bemet International:

Voor het efficiënt aansturen van een maakbedrijf, is helder inzicht in de bedrijfsprestaties een vereiste. Met de managementtool Management Cockpit van Bemet International krijgt de manager op eenvoudige wijzeinzicht in de prestaties van zijn bedrijf of afdeling. Terwijl in het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne van dezelfde Veenendaalse softwareleverancier gegevens per project of per calculatie worden weergegeven, toont deze managementtool de totalen over een bepaalde periode.

Management Cockpit

Breed inzetbaar

De rechten van de Management Cockpit zijn op gebruikersniveau te regelen. Hierdoor geeft dit stukje gereedschap niet alleen het management maar ook inkopers, werkvoorbereiders, verkopers, financiële en administratieve medewerkers inzicht in bijvoorbeeld:

• afkeur op inkoop meten

• inkoopwaarden meten

• machinebezetting bewaken

• aantal/waarde van de herstelcalculaties inzichtelijk krijgen

• offertescores beoordelen

• kijken of verkooptargets behaald worden

• voorraad- en onderhanden werk positie beoordelen

• financiële gegevens uit AccountView weergeven

Ook op telefoon en tablet

Vanaf de nieuwste versie van Plan-de-CAMpagne is de Management Cockpit ook beschikbaar op telefoon en tablet. De mobiele variant van deze managementtool is geschikt voor iPhone, iPad, Android telefoon en Android tablet.

Management Cockpit

De Management Cockpit is bedoeld voor de manager die snel en overzichtelijk inzicht wil hebben in de verschillende aspecten van de organisatie en het functioneren van het bedrijf als geheel. Deze managementtool is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere B.V.'s in binnen- en buitenland. De gebruiker kiest van welke B.V. hij de informatie wil zien en krijgt deze dan direct overzichtelijk gepresenteerd.

Bemet International

De managementtool Management Cockpit en het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne zijn softwareoplossingen van Bemet International. Deze totaalautomatiseerder levert al bijna 25 jaar CAD/CAM, ERP en APM software aan circa 1.000 tevreden klanten in de maakindustrie. Door het leveren van gebruiksvriendelijke oplossingen en een praktijkgerichte aanpak zijn deze klanten in staat om hun concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. Meer informatie over de Management Cockpit en Plan-de-CAMpagne of andere producten van Bemet International kan worden verkregen via www.bemet.nl, tel. 0318 – 495858 of info@bemet.nl.

Share this post: