HSO ondersteunt technische dienstverleners met Field Service Management-oplossing

HSO, leverancier van CRM- en ERP-oplossingen van Microsoft, presenteert technische dienstverleners FieldOne: een complete Field Service Management oplossing voor Microsoft Dynamics CRM, al dan niet in combinatie met een ERP-systeem als Dynamics AX.

De wereld van de technische dienstverlener is sterk aan het veranderen. Technologische innovaties, onder druk staande marges en veranderde klantvragen maken dat technische dienstverleners zoeken naar meer flexibiliteit.

Door het aanbieden van deze nieuwe software is HSO nu nog beter in staat om aan de vraag van technische dienstverleners te voldoen. De oplossing biedt mogelijkheden om beter in spelen op veranderende klantbehoeftes en businessmodellen, doordat de dienstverlening efficiënter en flexibeler gemaakt wordt. In een webinar voor service managers, IT-managers, CIO’s en COO’s op donderdag 28 januari gaat HSO uitgebreid in op de mogelijkheden van de nieuwe Microsoft Dynamics Field Service oplossing.

Eerder voldeed het voor de klanten van installateurs en service- en onderhoudsbedrijven om op basis van uurtje-factuurtje te werken bij een storing, maar tegenwoordig vraagt de klant om ontzorging, totaaloplossingen, predictief onderhoud en prestatiecontracten. Het maken van deze omslag vergt een hoge mate van flexibiliteit. Niet alleen in de uitvoering, maar in alle disciplines; van inkoop en calculatie tot planning, contracten en verkoop. De IT-voorzieningen waar technische dienstverleners mee werken, zijn in veel gevallen niet toereikend om hieraan te voldoen. Het komt vaak voor dat voor ieder bedrijfsproces een aparte IT-oplossing bestaat. Hierdoor ontbreekt het integrale inzicht waarmee de dienstverlening efficiënter en flexibeler gemaakt kan worden.

Om technische dienstverleners te helpen bij het inspelen op deze ontwikkelingen in de markt, biedt HSO nu FieldOne, de Field Service Management oplossing voor Microsoft Dynamics CRM. Het platform bevat alle tools voor de moderne technische dienstverlener, onder andere voor planning, tijdschrijven, SLA’s, werkbonnen, voorraad, KPI’s en rapportages, selfserviceportalen voor klant en onderaannemer, routeoptimalisatie, procesautomatisering en predictief onderhoud.

Webinar en informatie
Op donderdag 28 januari 2016 van 15:30 - 16:30 uur organiseert HSO een webinar  over Field Service Management waarin ingegaan wordt op de mogelijkheden van het platform.

Daarnaast heeft HSO een whitepaper ontwikkeld waarin de veranderingen in de technische dienstverlening uitgebreid worden toegelicht: De veranderende klant in de technische dienstverlening. Quick wins om te overleven door je aan te passen.

Share this post: