Bizcuit ondernemersapp wint ICT Accountancy Award 2019

Veenendaal, 31 oktober 2019 – De Nederlandse accountancy branche kent een jaarlijks terugkerend congres voor accountants- en administratiekantoren. Op woensdag 30 oktober 2019 vond voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met dit jaar als thema "Mobiel werken".
Dit congres is een initiatief van onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Tijdens het congres komen actuele ICT ontwikkelingen voor accountants- en administratiekantoren aan bod. Daarnaast wordt de jaarlijkse ICT Accountancy Award uitgereikt. De Bizcuit ondernemersapp was een van de vier finalisten en is de overtuigende winnaar geworden met ruim 66% van de publieksstemmen!

Leveranciers van softwaretoepassingen op het gebied van mobiel werken konden tijdens het congres meedingen naar deze award. Betreffende leveranciers kregen kort de tijd om hun oplossing voor mobiel werken live te tonen aan de aanwezige deelnemers die tevens de jury vormden. Bizcuit CEO Hessel Kuik gaf een pitch van de Bizcuit ondernemersapp, en overtuigde hiermee de stemmers.

Over de Bizcuit ondernemersapp:

Bizcuit (‘biz kit’) is het Zwitsers zakmes voor ondernemers. Ondernemers kunnen in één app mobiel bankieren, facturen en bonnen ontvangen, factureren en direct betalen. Gebruikers kunnen in de app alle bankrekeningen inzien, zowel het saldo en de transacties als de onderliggende documenten. Bonnen en facturen worden realtime herkend, gaan direct naar de boekhouding en kunnen instant betaald worden. Door de koppeling met het boekhoudpakket biedt de app realtime inzicht in bijvoorbeeld de openstaande posten, welke ook direct betaald kunnen worden. Als accountant krijg je alles digitaal aangeleverd en voeg je extra waarde toe voor je klant.

Over Bizcuit:

Bizcuit is een Fintech bedrijf dat in 2017 is ontstaan om de voordelen die de nieuwe Europese PSD2 betaalweg biedt te ontsluiten voor zowel de accountant als de ondernemer. Bizcuit is een open platform dat koppelt met alle veelgebruikte boekhoudpakketten en met alle banken. Maar ook met diverse salarispakketten, ERP systemen en andere relevante oplossingen. Het pallet aan koppelingen biedt de accountant en ondernemer de mogelijkheid om mee te groeien in het veranderende technologische landschap. Gebruikers beslissen zelf welke oplossingen het beste passen. Voor accountants en softwareleveranciers heeft Bizcuit een branded oplossing, zodat je als partner jouw eigen look & feel mee kunt geven aan de app.

Share this post: