Er is geld genoeg, maar je moet wel weten hoe je het voor elkaar krijgt!

Een man die hier alles van weet is het ICT Valley lid Edwin Adams oprichter van Geldvoorelkaar.nl. Hij startte in 2009 op een zolderkamer met het bijeenbrengen van vraag en aanbod waar het om geld lenen en/of investeren. Nu bijna 10 jaar later kan hij zich rekenen tot de grootste Crowdfunding specialist in Nederland.

Crowdfunding wordt steeds populairder zowel bij ondernemers als particulieren. Werd het eerst gezien als een alternatief circuit. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen en bedrijven voor deze vorm van geld lenen voor hun projecten en of groei.

Namens Edwin nodigen wij u uit voor een speciale ICT Borrel op 15 november 2018 in Vonk 360.                Aanvang 17.00 uur. Gepland einde ca 19.00 uur.

SCHRIJF IN & BORREL MEE!

Geldvoorelkaar.nl heeft gerekend vanaf 2011 al meer dan 1300 ondernemingen aan geld kunnen helpen. Zij beschikken over een databank met meer dan 30.000 gebruikers van ondernemingen en investeerders. Door een slim platform te bouwen combineren zij vraag en aanbod. “In wezen zijn wij een ICT bedrijf”, zo stelt Edwin. “We waren er als een van de eerste bij, toen het allemaal begon. De kredietcrisis staat wellicht nog in uw geheugen gegrift en de volgende is in aantocht.”

“Nu zijn wij op zoek naar een partij die ons kan helpen ons ICT-platform verder te vernieuwen.
Mogelijk dat een ander ICT Valley lid ons behulpzaam kan zijn”!

Investeren in de ander kan al vanaf 100 euro. In de praktijk kan het echter ook over tonnen gaan. Bijvoorbeeld voor een binnenvaartschip aanschaf € 370.000,- waren er 513 investeerders . Voor de aankoop van vastgoed tussen € 100.000 tot € 1.000.000,- rekenen we al gauw op meer dan 150 investeerders.

Crowdfunding is vaak goedkoper lenen en beter investeren. Bovendien biedt het de onderneming een marketingvoordeel omdat je investeerders ook je ambassadeurs en zelf potentiële klanten kunnen zijn. Waar bij banken alles achter de schermen plaatsvindt, is Crowdfunding heel transparant. Hoe meer mensen worden bereikt hoe groter het resultaat zal worden.

Wilt u zien of Crowdfunding iets voor u is? Of u wil er gewoon meer van weten? Schrijf u dan in voor deze borrel.SCHRIJF IN & BORREL MEE!

Share this post: