Maarteditie Zakenmarkt

Het ICT Markt katern van de ZakenMarkt stond de afgelopen editie o.a. in het teken van Cloud Computing, het 5G onderzoek door CHE-studenten en de Taste of IT Tour.

We vermelden in dat kader graag de leden van ICT Valley die dit nummer hebben ingezet voor hun marketingcommunicatie: CHE, Heijink & Meure advocaten, Het Nieuwe Web, Schouten Technology, Proceszó en CTC Veenendaal. Geldvoorelkaar.nl presenteerde zich op de cover en in de coverstory, Hupra ICT op het coverhoekje en Lagarde Groep op de achterzijde! Bekijk het nummer van de ZakenMarkt hier digitaal

Cover-De ZakenMarktnr42018.pdf_page_1

De maarteditie van de ZakenMarkt heeft als thema's: de energietransitie en familiebedrijven. In ICT Markt verschijnen een artikel over het belang van de juiste software voor ondernemers en een verslag over de Digital-Days.nl. De deadline voor het aanleveren van materiaal voor deze editie is 26 februari.

Wilt u de zichtbaarheid, naamsbekendheid of sales van uw organisatie een boost geven? Of heeft u vacatures die u wilt promoten? Informeer naar de mogelijkheden door te e-mailen naar info@jezmediaservices.nl of bel 0316-344960.

Share this post: