Projecten gezocht rond Digitale transformatie

Technologische ontwikkelingen worden steeds vaker ingezet, en achterblijven kan als organisatie niet meer. De wereld van ICT komt daarmee steeds vaker en breder in aanraking met andere domeinen. Deze cross-over vraagstukken zijn uitermate geschikt voor het project ‘Digitale Transformatie’ van onze tweedejaars studenten.

Studenten aan de slag met uw IT-vraagstuk!
Denkt u erover om chatbots, cloud oplossingen, virtual reality, big data of een andere trend in te zetten? En wilt u deze ontwikkeling inzetten in een bedrijfsproces? Met behulp van een tweetal ICT- studenten kunt u hiermee concreet aan de slag.

Doel van de projectopdracht
U heeft al een specifieke technologie én bijbehorend bedrijfsproces in gedachten. Daarnaast weet u ook al welk(e) softwarepakket(ten), gebruikmakend van de beoogde technologie u wilt inzetten. Maar de haalbaarheid van de inzet en een pilot daarmee heeft u nog niet eerder onderzocht. Onze studenten kunnen en willen graag dit onderzoek voor u uitvoeren!

Van februari t/m juni gaan studenten aan de slag met een praktijkproject binnen de module ‘Digitale Transformatie’ (DIT). 20 weken lang besteden twee studenten 1 tot 2 dagen per week aan dit onderzoek en een pilot-project waarbij uw organisatie een wezenlijke impact en technologische verandering kan gaan doormaken: digitale transformatie.

Voorbeelden van geschikte vraagstukken:

Hoe kan onze organisatie de klant nog sneller voorzien van informatie door inzet van chatbots in het proces van pre-sales?

Kan onze zorgorganisatie de cliënten nog efficiënter en beter bedienen door virtual reality in te zetten bij het beantwoorden van zorgvragen?

Kan onze non-profit organisatie door inzet van de cloudopslag van AWS de beschikbaarheid van het interne dashboard verbeteren in gebieden met langzaam of geen internet?

Wat levert het op:

Een onderbouwd onderzoek over de inzetbaarheid van een specifieke technologie in uw organisatie.

Een efficiëntieslag in uw bedrijfsprocessen bij de invoer van de nieuwe technologie/trend.

Praktische details:

Start met kick off op 30 januari 2020.

Studenten starten op 13 februari 2020 .

2 studenten werken gedurende 1-2 dagen per week aan uw project bij u op het bedrijf (200 uur per student).

Er wordt geen vergoeding gevraagd voor dit project. Het staat u natuurlijk vrij om de studenten een vergoeding te geven.

U heeft werkplekken en interne begeleiding beschikbaar voor de studenten op hun werkdagen.

Meer informatie en aanmelden (deadline maandag 9 december):

Meer informatie over de projecten is te vinden op www.che.nl/project-dit. Hier kunt u ook meteen uw project aanmelden. Momenteel geen project, maar mogelijk wel per september? Dan attenderen we u graag op de module Software en data engineering waarin het realiseren van een software- of data-oplossing centraal staat.

Vragen?

Neem dan contact op met Bert Huizenga of Roelof van der Horst.

Wij zien uit naar uw eventuele aanmelding!

Share this post: