Stages en afstuderen, projecten en samenwerken tussen bedrijven en HU.

Innovation projecten met 3de jaars studenten.

Duur van het project: 20 weken, 3 tot 5 dagen per week (minimaal 1 dag per week bij het bedrijf). Start eind jan/begin feb 2020.
Begeleiding bedrijf: tussen 2 a 4 uur in de week: tussen de 40 en 80 uur totaal (de studenten hebben ook nog 2 vakken in het Innovation semester en werken dan minder uren aan het project)

De ‘Opdracht’ is een ‘echt probleem’ voor een projectgroep met ongeveer 5 studenten vanuit verschillende studierichtingen. Via deze link kun je meer informatie vinden over de studierichtingen en projecten tevens aanmelden.

Stages en afstuderen, projecten en samenwerken tussen bedrijven en HU.

Via deze link kun je alle informatie over stages en afstuderen, projecten en samenwerken bij het Instituut voor ICT van de HU vinden, (inclusief de eisen die het Instituut aan een (afstudeer)stageplaats stelt en de wijze waarop je een vacature kunt doorgeven zodat deze zichtbaar wordt gemaakt voor de studenten aan de HU): 

Tips voor het aanmelden voor stages en projecten:
• Studenten zijn zelfverantwoordelijk voor het verkrijgen van een stage- of afstudeeropdracht. Wij bemiddelen niet tussen bedrijven en studenten.
• Vacatures kan je via de link zelf plaatsen en of het een 3e jaars stage of een afstudeerplaats betreft en op welke van onze 4 afstudeerrichtingen deze vacature gericht is.
• Veel bedrijven plaatsen vacatures via deze site. Om op te vallen tussen de veelheid aan vacatures en studenten te interesseren is het verstandig om een concrete opdracht in de vacature te formuleren en ook aan te geven voor welke afstudeerrichting deze vacature bedoeld is.
• Zie hiervoor verder ook de 4 brochures voor elk van de 4 afstudeerrichtingen op bovenstaande site. Hierin geven we per afstudeerrichting aan wat er bij de 3e jaars stage en bij het afstuderen van de studenten verwacht mag worden en aan welke eisen een 3e jaars stage- of afstudeeropdracht moet voldoen.
• Voor de vindbaarheid van de vacature voor de studenten is het gewenst om in de titel van de vacature de studierichting aan te geven en een korte concrete formulering van waar de opdracht over gaat.

Share this post: