Alles over het starten van een onderneming [gratis startersdag]

gratis-startersdag-web.jpg

Op dinsdag 1 november 2016 organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de gemeenten Veenendaal en Rhenen en Rabobank Vallei en Rijn een gratis Startersdag in het gemeentehuis van Veenendaal. De dag is bedoeld voor oriënterende starters, starters en jonge ondernemers.

Waarom een startersdag?

Het blijkt dat 80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Startersdagen.com biedt de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag in Veenendaal waar verschillende zaken aan de orde komen die voor de startende ondernemer van wezenlijk belang zijn om goed doordacht en voorbereid een nieuw bedrijf te beginnen. Daarmee wordt de kans van slagen aanmerkelijk vergroot.

Afwisselend programma

Tijdens de startersdag komen verschillende thema’s aan de orde zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en de rol en het gebruik van ICT.

Diverse lokale en regionale standhouders en medewerkers van de gemeente Veenendaal zijn aanwezig om advies te geven aan startende ondernemers.  

Vervolgens zijn er twee ronden met presentaties, seminars of workshops. Deze presentaties dekken verschillende thema’s waar starters tegenaan lopen, zoals financiering, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts.

Daarnaast worden er plenaire powersessies georganiseerd, waar ervaren lokale ondernemers ter inspiratie hun verhaal vertellen. Dit alles zorgt voor een interessant en een avondvullend programma.

Aanmelden

De startersdag is op dinsdag 1 november 2016 in het gemeentehuis van Veenendaal aan het Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een gratis broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.45 uur. Deelname aan dit startersevent is geheel gratis.

Aanmelden kan via www.startersdagen.com/veenendaal2016. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

Share this post: