Werk jij veilig online? doe de kennismeting!

Gestolen klantgegevens. Gegijzelde computers. Misbruik van bankgegevens. We horen deze geluiden bijna dagelijks in het nieuws. Het toont aan dat veilig online kunnen werken een basisvaardigheid is geworden die iedereen zou moeten bezitten. Thuis en op het werk.

Met de kennismeting 'Digiveiligheid' van mijnopleidingen.nl meet je snel en eenvoudig jouw kennis. Om in te kunnen loggen voor de kennismeting, vraag je hier je inloggegevens op. Doe de kennismeting en word bewust van een groot aantal zichtbare en minder zichtbare gevaren. We wensen je veel succes en zijn uiteraard benieuwd naar jouw kennis.

Online leren over veilig online werken

Heb je de kennismeting doorlopen, dan is voor jou inzichtelijk in hoeverre jij op de hoogte bent over veilig online werken. Je kunt dan nog meer leren door het volgen van een klassikale opleiding of de e-opleiding Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining (DIEV).

Mijnopleidingen.nl

Mijnopleidingen.nl vindt het belangrijk om jezelf continu en flexibel te blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij het persoonlijk Leerportaal voor professionals. Hoe werkt het? Om jouw opleidingsbehoefte in kaart te brengen, start je met het maken van kennismetingen. Op basis van de resultaten van de door jou gemaakte kennismetingen wordt duidelijk welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen. De geadviseerde opleidingen (e-opleidingen en klassikale opleidingen) worden aangeboden zodat jij de opleidingen kunt gaan plannen en volgen. Heb je de opleidingen afgerond? Dan breng je de opgedane kennis direct in de praktijk. Handige snelstartgidsen helpen bij het terugvinden van de gewenste informatie. Het Leerportaal is overzichtelijk en biedt jou een flexibele manier van leren. Zo kun je leren wanneer het jou uitkomt en houd je de regie over je eigen kennisontwikkeling.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de kennismeting of over het persoonlijk Leerportaal? Bezoek onze website of neem contact op met Bart Kuiper (Adviseur opleidingen): 06 490 66 298, bart.kuiper@mijnopleidingen.nl of Michiel Teunissen (Accountmanager): 06 292 89 016, michiel.teunissen@mijnopleidingen.nl.

Share this post: