ICA Bedrijvenmarkt Arnhem

Graag willen we u uitnodigen voor de ICA Bedrijvenmarkt Arnhem(Informatica Communicatie Academie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Onze studenten zullen 31 augustus 2020 op stage of afstuderen gaan. Op de ICA Bedrijvenmarkt kunt u in contact komen met onze studenten die op zoek zijn naar een meewerkstage of een afstudeeropdracht. Zo weet u precies wie van hen perfect zou passen binnen uw organisatie.

De ICA Bedrijvenmarkt Arnhem wordt gehouden op donderdag 12 maart 2020 van 12:30–14:30 uur bij ICA aan de Ruitenberglaan 26 te Arnhem. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Let op: Studenten hebben tot en met half juni 2020 de tijd om een stage of afstudeeropdracht in te dienen als ze 31 augustus 2020 willen starten met stage of afstuderen. U kunt stageplekken en/of afstudeeropdrachten ook aanbieden op onze facebookpagina:https://www.facebook.com/groups/ICA.Praktijkbureau/. Het is een besloten groep; u kunt zich aanmelden en na acceptatie uw opdracht indienen; na goedkeuring wordt deze geplaatst.

Aanmelden ICA Bedrijvenmarkt? Stuur dan bijgaand aanmeldingsformulier uiterlijk 10 februari 2020 aan: praktijkbureau.ica@han.nl(er is een beperkt aantal standplaatsen VOL=VOL). Let op: we willen graag weten in welke profielen jullie geïnteresseerd zijn en in het aantal stageplaatsen/afstudeeropdrachten, geef dit aan op het aanmeldingsformulier.

 

Share this post: