ICT Valley

Nieuws

Roger van Oordt  nieuwe commercieel directeur Lagarde Groep

Roger van Oordt (37) is benoemd tot commercieel directeur van Lagarde Groep. In zijn nieuwe functie maakt hij deel uit van het directieteam van Lagarde Groep en staat hij aan het hoofd van het commerciële team. Per 1 januari 2019 vormt Van Oordt samen met Eddy van Dijk (algemeen directeur), Bert Noteboom (algemeen directeur) en Eric Klomp (operationeel directeur) de directie van Lagarde Groep.

Lees meer

Dansen met drones

‘Flirt with Reality’ is een verbluffende voorstelling waarin dans en technologie samensmelten. Speciaal voor ICT Valley leden en hun introducees hebben we een mooie aanbieding. 

Lees meer

Beschikbaar: Specialisten ADS, Big Data, Security, ICT projectmedewerkers, Informatiemanagers, Verandermanagers, IT-Architecten, Java Programmeurs, Service Managers en Testers

Afgelopen jaar maakte ik kennis met een eerste groep afstudeerders van de IT Management Group en heb toen namens ICT Valley, de werkgelegenheid in  de FoodValley onder de aandacht gebracht. Inmiddels is er een nieuwe lichting ICT-professionals klaar om hun loopbaan in de ICT voort te zetten. In totaal 75 kandidaten willen graag bij een IT werkgever of in een IT baan aan de slag. Laten we ze naar de FoodValley halen!

Lees meer

Video: Waarom de ICT Borrels interessant zijn voor u

Tijdens de laatste ICT Borrel vroegen wij een aantal deelnemers waarom zij de borrels van ICT Valley bezoeken. Zie hun antwoorden in onderstaande video! 

Lees meer

Er is geld genoeg, maar je moet wel weten hoe je het voor elkaar krijgt!

Een man die hier alles van weet is het ICT Valley lid Edwin Adams oprichter van Geldvoorelkaar.nl. Hij startte in 2009 op een zolderkamer met het bijeenbrengen van vraag en aanbod waar het om geld lenen en/of investeren. Nu bijna 10 jaar later kan hij zich rekenen tot de grootste Crowdfunding specialist in Nederland.

Lees meer

Duurzaam leren produceren met Digital Twin innovatiesessie

EDE – Op dinsdag 9 oktober organiseren Ingenieursbureau QING, RCT_Gelderland en Knooppunt Techniek een innovatiesessie voor het regionale MKB over de mogelijkheden van IoT en simulatiesoftware. Deze technieken, ook wel Digital Twin genoemd, maken het mogelijk om (productie)processen te optimaliseren. Het evenement vindt plaats in de Tech Hub in het Technova College en biedt kansen voor zowel regionale ondernemers als het onderwijs, om van elkaar te leren en innovatie te versnellen. 

Lees meer

Regio FoodValley innoveert

Ondernemers en Regio FoodValley starten met de innovatiemonitor

Regio FoodValley is dit jaar gestart met de innovatiemonitor om meer inzicht te krijgen van innovaties die in deze regio plaatsvinden. Samen met ondernemers is dit online platform opgezet. Naast het monitoren van innovaties biedt het ook een platform om ondernemers met elkaar te verbinden.

Lees meer

Onderzoek: Smart Industry 2018

Drie studenten (Sjoerd Brands, Rik Schoeman en Geraldo Timmer) van de minor Smart Industry op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontwikkelen een Quick Scan rondom Smart Industry. Daarvoor inventariseren zij de huidige situatie (2018) rondom Smart Industry binnen organisaties en hoe die situatie is gerealiseerd.

Lees meer

Beschikbaar: 12 Microsoft Azure specialisten

Cloudopleider.it uit Ede is in samenwerking met ITPH Academy uit Zwolle gestart met het opleiden van 12 kandidaten tot Cloud Certified Technical Azure specialist! Binnenkort voor u beschikbaar!

Lees meer

Scoort jouw bedrijf een ICT Award? | FoodValley ICT Awards

Na een intensieve periode van voorbereiding mogen we enthousiast bevestigen dat onder andere ICT Valley aan de slag is gegaan met de voorbereidingen van de eerste editie van de FoodValley ICT Awards.

Lees meer