ICT Valley

Nieuws

Bezoekverslag 6 juli ICT Valley <> OnePlanet Research Center

Vanuit ICT Valley zijn we met onze leden op bedrijfsbezoek geweest bij onze nieuwe partner OnePlanet. We kijken terug op succesvol bedrijfsbezoek waarbij OnePlanet ons zowel qua technologie als impact heeft verrast.

Lees meer

GEPRO wordt BAULDS.

De bedrijfsnaam Gepro Electronics gaat verdwijnen. Wij heten vanaf vandaag Baulds.
We zijn trots op onze nieuwe naam, welke perfect aansluit op onze nieuwe kernwaarden en bedrijfskleuren. In de speciaal gemaakte video wordt Baulds kort uitgelegd.

Lees meer

Lagarde: Een kijkje door de ogen van een hacker

Phishing is één van de grootste digitale dreigingen van dit moment. Hoe gaat het in zijn werk? Wat is er voor nodig om het uit te voeren? Wat zijn de gevaren en gevolgen als uw organisatie het doelwit is? Hoe voorkomt u het? Hoe gaat u er mee om? In deze blog geef ik u een kijkje door de ogen van een hacker om maar aan te geven hoe snel u slachtoffer kunt worden van een cyberaanval.

Lees meer

ICT BUSINESS VERSNELLER

In de laatste zakenmarkt staat een artikel over de ICT Business Versneller welke ICT Valley onder de vlag van ICT Campus heeft opgezet. Deze business versneller is nu beschikbaar voor ICT bedrijven uit de Regio Foodvalley.

Lees meer

BEE IDEAS

BEE IDEAS heeft een Sociaal Innovatieplan voor een Sociale Softwarestraat waar met namen testers onderdeel van uitmaken. Werkzaamheden die je aan de Sociale Softwarestraat zou kunnen uitbesteden zijn:

Lees meer

NIEUWE SOFTWARE ENGINEERS VIA MAKE IT WORK

De vraag naar IT-specialisten op hbo-niveau is groot. HAN University of Applied Sciences komt met Make IT Work tegemoet aan deze vraag. Dit unieke omscholingstraject leidt gemotiveerde wo’ers en hbo’ers zonder specifieke IT-achtergrond op tot volwaardige software engineers.

Kenmerkend voor Make IT Work is de unieke werving- en selectieprocedure, een slagingspercentage van maar liefst 92% en de duurzame relatie die ontstaat tussen deelnemer en werkgever. De deelnemers beginnen het traject met een fulltime opleiding van vijf maanden tot software engineer. Aansluitend gaan zij minimaal zes maanden bij een werkgever fulltime werken tegen een marktconform salaris. Docenten van de Academie IT en Mediadesign van de HAN verzorgen de opleiding en begeleiding.

Lees meer

Website ICT Valley gaat 'onder constructie'

De website van ICT Valley gaat inmiddels al aardig wat jaren mee. We hebben er bij onze start goed gebruik van kunnen maken en zien gelukkig dat het aantal bezoekers toeneemt. Besloten is om eerdaags naast het gebruik van HubSpot voor de website ook het platform Chainels in te zetten. Dit zal vooral ingezet worden voor de community van de aan ICT Valley deelnemende bedrijven.

Lees meer

Lagarde | Nieuwe dienst : 365 Protect

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Protect. Met behulp van deze oplossing beveiligen klanten hun digitale omgeving. Een welkome aanvulling op ICT-gebied nu thuiswerken een enorme vlucht heeft genomen.

Lees meer

Nieuw E-book: ICT Contracten

We hebben een nieuw e-book over ICT Contracten gepubliceerd, geschreven door mr. J.W. Mouthaan van Vallei Advocaten. In het e-book worden veel voorkomende ICT Contracten behandeld. Klik op de link om het e-book te downloaden!

Lees meer

Is de huidige Corona-crisis een route naar het nieuwe normaal of is er sprake van een absurd abnormaal?

Deze vraag uit een praatprogramma kan op dit moment niemand beantwoorden. Dat vraagt van bedrijven en instellingen een kritische blik op hun visie, ambitie en strategie. Want er zijn veel onzekerheden. Hoe ziet die nieuwe werkelijkheid eruit? Wat betekent dat op korte en lange termijn voor uw organisatie? Wat wilt u concreet bereiken? Hoe pakt u het aan en wat betekent dat voor medewerkers en klanten?

Lees meer