ICT Valley

Nieuws

Digital Days 2020

Info Support trotse hoofdsponsor Digital Days

De Digital Days op 14 en 15 februari in de Basiliek in Veenendaal, hét Tech-event voor scholieren in de Regio Foodvalley om kennis te maken met de uitdagende ICT-mogelijkheden, kent vele trouwe partners uit het bedrijfsleven. Info Support is vanaf de eerste editie als hoofdsponsor betrokken bij de Digital Days. Als specialist in maatwerk software, data & artificial intelligence en IT-trainingen heeft Info Support al veel betekend voor het event.

Lees meer

Defensie in de foodvalley

Defensie in de Food Valley, legerplaats Stroe, wil de contacten met de Regio intensiveren. Om die reden wordt contact gezocht met opleiders om er mee voor te zorgen dat jonge mensen die interesse hebben in de verbindingsdienst aangenomen dan wel opgenomen kunnen worden. Bovendien is men erg benieuwd of materieel, verbindingshulpmiddelen, ook in de Regio aangekocht kunnen worden. ICT Valley is gevraagd om in deze te bemiddelen. Gisteren werden de plannen tijdens een lunch toegelicht aan de Minister van Defensie.

Lees meer

Blockchain voor MKB toepasbaar in de Food Valley?

We mogen het bewijzen!

Blockchain kan niet binnen de muren van één organisatie ontwikkeld worden. Daarom hebben in maart 2017 vertegenwoordigers vanuit de publieke en private sector en de kenniswereld het initiatief genomen tot de oprichting van de Dutch Blockchain Coalitie. Het Topteam ICT van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft de urgentie van de DBC erkend en het proces tot oprichting van de nationale coalitie gefaciliteerd.

Lees meer

Werkplaats Voedselverspilling

Graag nodigen we u uit voor de Werkplaats Voedselverspilling op donderdag 23 januari 2020 van 14:30 tot 17:00 uur.
De werkplaats is voor ondernemers uit Regio Foodvalley die in 2020 werk willen maken van minder verspilling in de voedselketen. Zullen we samen de uitdaging aan gaan om de voedselverspilling in onze bedrijven in beeld te brengen en aan te pakken?

Lees meer

SAVE THE DATE: Officiële opening TechnoDiscovery Ede

Maandag 17 februari 
van 14.30 tot 16.30 uur  
Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery (Gevestigd in het pand van het Technova College), Bovenbuurtweg 7 in Ede 

Lees meer

ICA Bedrijvenmarkt Arnhem

Graag willen we u uitnodigen voor de ICA Bedrijvenmarkt Arnhem(Informatica Communicatie Academie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Onze studenten zullen 31 augustus 2020 op stage of afstuderen gaan. Op de ICA Bedrijvenmarkt kunt u in contact komen met onze studenten die op zoek zijn naar een meewerkstage of een afstudeeropdracht. Zo weet u precies wie van hen perfect zou passen binnen uw organisatie.

Lees meer

Opdrachten gezocht: Minor Smart Industry

In februari 2020 start de HAN weer met de Minor Smart Industry. Zo'n 30 studenten hebben laten weten deze minor te willen volgen. Daar zijn we als ICT Valley uiteraard ook blij mee. We bieden deze studenten ook weer graag interessante opdrachten aan. Om een beeld te krijgen van de hoeveelheid opdrachten die beschikbaar (zouden kunnen) zijn in februari 2020 vragen we jullie om aan te geven of je een opdracht hebt.
Zo ja, kun je dan een korte opdracht beschrijving formuleren?

Lees meer

IT Masterclasses van Nijenrode en AG Connect

Praktisch en inspirerend

In 2020 starten AG Connect en Nyenrode met maar liefst zeven masterclasses. Zes programma's die eerder met succes zijn aangeboden en een nieuwe masterclass: veranderen in een digitale wereld, over verandertrajecten en de rol van IT.

Op welk thema wil jij je verder ontwikkelen?
Meld je vandaag nog aan en begin het jaar goed met nieuwe kennis en inspiratie! Hieronder vind je een overzicht van alle masterclasses.

Lees meer

HU start Associate Degree opleiding Software Development in 2020

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software Development de opleiding die jij moet gaan volgen! Tijdens de opleiding leer je (mobile) apps en website te ontwikkelen, testen en programmeren. De opleiding start in februari 2020.

Lees meer

Praktijkopdracht voor studenten Bedrijfskunde

Heeft jouw bedrijf een leuke praktijkopdracht voor tweedejaars studenten Bedrijfskunde aan de HAN? De opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verzorgt onderwijs in het bedrijfskundig domein in de regio Arnhem en Nijmegen met een sterke focus op processen en organisatieontwikkeling. Het onderwijs richt zich op de praktijk door gebruik te maken van opdrachten uit het werkveld.

Lees meer