ICT Valley

Nieuws

Training: Modern Cloud Development met Microsoft Azure

Op 28 maart is het mogelijk om in één dag kennis te maken met vier elementen van moderne software ontwikkeling.

Lees meer

Maarteditie Zakenmarkt

Het ICT Markt katern van de ZakenMarkt stond de afgelopen editie o.a. in het teken van Cloud Computing, het 5G onderzoek door CHE-studenten en de Taste of IT Tour.

Lees meer

DE VERLEIDERS: #niksteverbergen

Een voorstelling waarbij u uw smartphone aan moet houden

Stelt u zich een wereld voor waar al het nieuws dat u ziet wordt bepaald door uw salaris, uw adres en wie uw vrienden zijn. Een wereld waarin u nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar u geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019. 

Lees meer

FOODVALLEY Innovatiemonitor 2018

De Regio Foodvalley2 is afgelopen jaar gestart met een innovatie- monitor. De monitor is gericht op: (1) inzicht in het innovatief gehalte van de regio en (2) beschrijving van een aantal ‘best practices’ van innovatie. Beide kunnen worden gebruikt als input voor uitwisseling en interacties tussen ondernemers om de innovatie in de Foodvalley te ondersteunen.

Lees meer

Het internet schoon manifest

Internet en IT zijn van groot maatschappelijk belang en hebben een positief effect op de Nederlandse economie. Op het moment dat de IT-markt groeit, wordt echter ook de afhankelijkheid groter. Denk alleen al aan de gevolgen van de continue stroom aan cyberincidenten, waarmee bedrijven het risico lopen compleet platgelegd te worden. Bovendien neemt ook de druk op het milieu toe. Om ervoor te zorgen dat we maximaal blijven profiteren van de voordelen van IT, is het tijd dat we als IT-professionals allemaal ons steentje bijdragen aan een schoon internet. Dit vraagt om concrete acties op het gebied van privacy, security en duurzaamheid.

Lees meer

Roger van Oordt  nieuwe commercieel directeur Lagarde Groep

Roger van Oordt (37) is benoemd tot commercieel directeur van Lagarde Groep. In zijn nieuwe functie maakt hij deel uit van het directieteam van Lagarde Groep en staat hij aan het hoofd van het commerciële team. Per 1 januari 2019 vormt Van Oordt samen met Eddy van Dijk (algemeen directeur), Bert Noteboom (algemeen directeur) en Eric Klomp (operationeel directeur) de directie van Lagarde Groep.

Lees meer

Dansen met drones

‘Flirt with Reality’ is een verbluffende voorstelling waarin dans en technologie samensmelten. Speciaal voor ICT Valley leden en hun introducees hebben we een mooie aanbieding. 

Lees meer

Beschikbaar: Specialisten ADS, Big Data, Security, ICT projectmedewerkers, Informatiemanagers, Verandermanagers, IT-Architecten, Java Programmeurs, Service Managers en Testers

Afgelopen jaar maakte ik kennis met een eerste groep afstudeerders van de IT Management Group en heb toen namens ICT Valley, de werkgelegenheid in  de FoodValley onder de aandacht gebracht. Inmiddels is er een nieuwe lichting ICT-professionals klaar om hun loopbaan in de ICT voort te zetten. In totaal 75 kandidaten willen graag bij een IT werkgever of in een IT baan aan de slag. Laten we ze naar de FoodValley halen!

Lees meer

Video: Waarom de ICT Borrels interessant zijn voor u

Tijdens de laatste ICT Borrel vroegen wij een aantal deelnemers waarom zij de borrels van ICT Valley bezoeken. Zie hun antwoorden in onderstaande video! 

Lees meer

Er is geld genoeg, maar je moet wel weten hoe je het voor elkaar krijgt!

Een man die hier alles van weet is het ICT Valley lid Edwin Adams oprichter van Geldvoorelkaar.nl. Hij startte in 2009 op een zolderkamer met het bijeenbrengen van vraag en aanbod waar het om geld lenen en/of investeren. Nu bijna 10 jaar later kan hij zich rekenen tot de grootste Crowdfunding specialist in Nederland.

Lees meer