ICT VALLEY

ICT Opleidingen ROC A12

ICT Beheerder

Als ICT-beheerder los je allerlei ingewikkelde computervraagstukken op in een bedrijf. Je luistert daarbij goed naar de wensen van de klant. Je kunt aan de slag als medewerker op een ICT- of automatiseringsafdeling van bedrijven en instellingen van uiteenlopende aard. Wie weet geef jij leiding aan een team van ICT-medewerkers of word je ingezet als securityspecialist. Een baan als bedrijfsleider bij een computerwinkel of als middenkader leidinggevende bij een computerleverancier behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze opleiding duurt 3 jaar. Leerweg BOL; niveau 4; lokatie Veenendaal, Ede en Velp
Meer weten over deze opleiding?

Medewerker beheer ICT

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor heel breed. Jij wordt bijvoorbeeld het directe aanspreekpunt van een helpdesk. Ook ben je druk met onderhoud, beheer en veiligheid van netwerken en computers. Vanwege de snel veranderende technologie, ben je niet alleen op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen, maar ook die uit het verleden. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de capaciteit en de beschikbaarheid van een netwerk. Aan jou de taak om hier mee om te gaan. Met het diploma kun jij ook aan de slag in een gespecialiseerde computerwinkel of bij een computerleverancier waar je klanten professioneel advies geeft. Ook kun je als thuismonteur bij diverse telecomaanbieders aan de slag.

Deze opleiding duurt 3 jaar. Leerweg BOL; niveau 3; lokatie Veenendaal, Ede en Velp
Meer weten over deze opleiding?

Applicatie & Media ontwikkelaar

Als applicatieontwikkelaar vertaal jij wensen en behoeften van medewerkers naar nieuwe softwareprogramma’s. Je werkt bij een applicatie ontwikkel bedrijf. Je bent bekend met de modernste programmeertalen waarmee je applicaties voor gebruikers ontwikkelt. Je kent alle mogelijkheden op het gebied van automatisering. Na deze opleiding kun je nieuwe softwareprogramma’s ontwikkelen of je past deze zo aan dat andere medewerkers van het bedrijf er beter mee overweg kunnen.

Deze opleiding duurt 3 jaar. Leerweg BOL; niveau 3; lokatie Ede en Velp.
Meer weten over deze opleiding?

Game developer

Games ontwerpen en creëren is de kern van deze opleiding. Jij leert een gameconcept opstellen en ontwikkelen, maar ook het ontwerp realiseren en programmeren. Er is volop aandacht voor het ontwikkelen van volledige 2D en 3D games. Hierin komen aspecten van casual- tot seriousgaming naar voren, en leer je werken met verschillende programmeertechnieken zoals C++, Unity, HTML5 en Javascript. . Het is belangrijk dat je de eisen en wensen van klanten op juiste wijze kunt vertalen naar een game of een onderdeel van een game. Daarom wordt tijdens de opleiding voldoende aandacht besteed aan je communicatieve vaardigheden. 

Deze opleiding duurt 3 jaar. Leerweg BOL; niveau 3; lokatie Ede.
Meer weten over deze opleiding?

Ja, ik meld mij ook aan!