ICT VALLEY

Voor ICT-bedrijven in de Food Valley

Starters en Groeiers ondersteuning Durf te Vragen

Het ICT Campus Programma wil snellere groei realiseren van starters en jonge innovatieve bedrijven in de regio. We ondersteunen jonge ICT-ondernemers in het starten van een bedrijf en we stimuleren jonge bedrijven te accelereren.

Het ICT Campus Startersloket

Bij de ICT Campus vinden ondernemers de juiste hulpmiddelen om van hun bedrijf een succes te maken. Met elkaar gaan we in gesprek over de behoeftes die de ondernemer heeft en de manier waarop de ICT Campus kan helpen. Wij hebben een groot netwerk van ervaren ICT-ondernemers die starters kunnen begeleiden en coachen op verschillende gebieden. Thema’s als netwerken en leiderschap, maar ook marketing, administratie en PR komen aan de orde. Ook wordt het businessplan van de startup onder de loep genomen.

Deelname ICT Campus startersnetwerk

Als ICT-starter in de regio FoodValley word je gratis lid van het starters-netwerk. Dit netwerk is gelinkt aan de Stichting ICT Valley, waarbij veel ICT ondernemers uit de regio zijn aangesloten. Je ontvangt nuttige informatie en wordt uitgenodigd voor de activiteiten die ICT Valley organiseert, zoals netwerkborrels, informatieve bijeenkomsten en workshops speciaal voor starters.

Coaching

In het startersprogramma kan je gekoppeld worden aan een coach of ervaren ICT-ondernemer uit de regio die begrijpt voor welke uitdagingen je staat en jou door het stellen van de juiste vragen, op weg helpt naar een succesvol bedrijf. De contacten zijn warm, wij regelen zo een afspraak voor je!

Funding

De ICT Campus heeft een eigen fundingcommunity waar ondernemers uit de regio, investeerders en coaches aan verbonden zijn. Hier hou je je business-plan tegen het licht. Wat is de potentie, haalbaarheid en investor readiness? Ook zie je direct welke investeerder bij jouw bedrijf zou passen. Vervolgens kun je direct contact leggen.

Training

In het ICT Accelerators Program wordt je getraind door ervaren trainers en ondernemers in bijvoorbeeld het efficiënter verkopen van ICT-producten en diensten of het verzorgen van presentaties. Er is veel aandacht voor o.a. marktfocus, marketing en communicatie en netwerken. Er zijn diverse trainingen waaruit gekozen kan worden.

Hoe kun je meedoen?

Wil je meedoen aan het startersnetwerk, meld je dan aan met het formulier hiernaast. Je wordt daarmee lid van het startersnetwerk en ontvangt vanaf nu alle informatie. 

Ik wil mij als starter aanmelden!