OPLEIDERS

OPLEIDERS ICT OPLEIDINGEN IN DE FOODVALLEY

Opleiders in de regio zijn belangrijk voor de ontwikkeling van sterke ICT bedrijven. Daarom onderhoudt ICT Valley nauwe contacten met deze opleiders. Hieronder een overzicht van de belangrijkste opleiders uit de regio. Daarnaast hebben veel bedrijven academy's, deze zijn o.a. te vinden op onze overzichtspagina opleidingen.

Stageplaats bieden?

De studenten van de verschillende opleidingen zijn natuurlijk ook op zoek naar goede en leuke stageplaatsen. Denk jij dat ze bij jouw bedrijf mooi dingen kunnen doen en leren? Neem dan eens contact met ons op!

Opleiders

Hieronder het overzicht van de belangrijkste opleiders uit deze regio:

HAN

HAN

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Op de HAN zijn diverse HBO ICT opleidingen te volgen. Zowel voor voltijd als deeltijd is er een compleet programma: HBO ICT, Communication en Media Design, Bio Informatica en Cyber security! Check opleidingen!

ROC A12

ROC A12

Regionaal Opleidings Centrum

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. ICT opleiding zijn o.a. ICT Beheerder, Game Developer, Applicatie Ontwikkelaar en Media Ontwikkelaar. Check opleidingen!

CHE

CHE

Christelijke Hogeschool Ede

De CHE heeft een 4-jarige opleiding HBO ICT en een Associate degree opleiding ICT Service Management. Check opleidingen!

HU

HU

Hogeschool Utrecht

De Hogeschool Utrecht heeft een HBO ICT opleiding voor systeem en netwerk engineering, business IT, Software engineering en nog enkele interessante varianten. Check opleidingen!